Vores buffet

Buffetstuen

BUFFETSTUENS buffet kan indeholde som nedenstående ( ved juletid, lugter buffeten meget af jul )

Forret på fad:

  • Seranoskinke med melon,
  • Bresaula og soltørret tomat,
  • Maskeret blomkål

Lune retter:

  • Indbagt løgringe,
  • Dagens fisk i hummersauce,
  • Tarteletter med høns i asparges,
  • Braiseret svinekæber,
  • Coq au vin,
  • Frikadeller eller karbonader med stuvet spidskål,
  • Grønsags sautee eller grønsagstærte

Skærebrættet:

  • Helstegt oksefilet eller colorado roast,
  • Honning/chili marineret skinke,
  • Farseret lammekølle

Saucer og kartofler:

  • Den ægte bearnaise og pebersauce,
  • Flødebagte kartofler med piment og cheddar,
  • Mexicanske krydderkartofler

Salatbar:

  • Stor udvalg af salater og dressinger

    Torsdag – Fredag og lørdag kr. 228,00 pr person. Børn 1/2 pris

Bemærk venligst, vi tilpasser buffeten løbende og der kan være retter som er erstattet af andre retter. Lyse retter i foråret og sommeren, tungere retter om efteråret og vinteren, således at buffeten året igennem byder på forandring. Fra midt i november vil Buffetstue buffeten lugte meget af jul.

– Spis lige så meget du lyster …